1

1

MAGIKA Liber ABA

MAGIKA Liber ABA – Knjiga 4
Avtor: Aleister Crowley
Prevod: Janez Trobentar
Založba: ZALOŽBA IBIS

Kupi knjigo E-knjiga

MAGIKA, maternica vseh znanosti, je znanost in umetnost povzročanja spremembe v skladu z Voljo. Sama knjiga je sestavljena iz treh delov: Mistika s poudarkom na Jogi, Magika kot trening za meditacijo in Magika v teoriji in praksi. Četrti, manjkajoči del (Telema – Zakon) smo v založbi Ibis objavili leta 2010 v knjigi Zakon je za vse.
Pričujoča knjiga vsebuje še osemnajst dodatkov in skupaj kot celota predstavlja temeljno telemitsko literarno delo, ki človeka pouči in opremi za Veliko Delo, ki je v prvi vrsti spoznanje samega sebe ter poznavanje in konverzacija s Svetim Angelom Varuhom in ne neka »duhovnost« kakor si nekateri tolmačijo to vzvišeno doktrino znanosti in umetnosti.

Citiram: »TA KNJIGA je za VSE: za vsakega moškega, žensko in otroka. Moje dosedanje delo je bilo narobe razumljeno in njegov namen zamejen z mojo uporabo strokovnih izrazov. Zamikalo je zgolj premnoge diletante in ekscentrike, slabiče, ki v »Magiji« iščejo pobeg od stvarnosti. Sam sem se prvič zavestno približal stvari na ta način. To pa odbija vse preveč znanstvenih in praktičnih umov, ki so tisti, na katere nameravam načrtno vplivati. Toda MAGIKA je za VSE: Napisal sem tole knjigo, da bi pomagal bankirju, boksarju, biologu, poetu, kopaču, prodajalcu, tovarniški delavki, matematiku, stenografistu, golferju, soprogi, konzulu in vsem drugim, da se povsem izpopolnijo, vsak v svoji funkciji.« (Magika, Uvod k tretjemu delu)

Stiki

V Sloveniji delujejo tri uradno potrjena O.T.O. telesa: Loža v Mariboru, ter dva tabora, v Ljubljani in v Idriji.
Za vsa morebitna vprašanja pa smo na voljo tudi na naslovih O.T.O. Slovenija.

O.T.O. Slovenija
Stik: Deželni Tajnik
Stik: Deželni Zakladnik
Stik: E.G.C. - Slovenija

Maribor:
Loža Stele Razodetja
www.stele.of.revealing.oaza.oto.si
Stik: Tajnik

Ljubljana:
Hriliu Tabor
Stik: 

Idrija:
FNIX Tabor
Stik: Tajnik

Avtorske pravice © 2018 Ordo Templi Orientis Slovenija. Vse pravice pridržane.

Administrator spletne strani: